Akıncıoğlu: Çok üzüntülüyüz!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstinye'de bulunan binasında federasyon yöneticileri ile Spor Toto Süper Lig kulüplerinin temsilcileri arasında gerçekleştirilen toplantının öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hasan Akıncıoğlu, yaşanan

Akıncıoğlu: Çok üzüntülüyüz!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstinye'de bulunan binasında federasyon yöneticileri ile Spor Toto Süper Lig kulüplerinin temsilcileri arasında gerçekleştirilen toplantının öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hasan Akıncıoğlu, yaşanan süreç dolayısıyla çok üzüntülü olduklarını belirterek, “İçerisinde bulunduğumuz durum çok net değil. Konu adli makamlara intikal etmiş durumda. O yüzden bununla ilgili bir şey söyleme doğru değil. Ancak son derece üzüntülüyüz. İnşallah bu zor günleri Türk futbolu aşacaktır” dedi.

Federasyondaki toplantıya ön yargılı bir şekilde gelmediklerini anlatan Akıncıoğlu, “Şu anda federasyonun bu konu ile ilgili olan değerlendirmelerini dinleyeceğiz. Önümüzdeki günlerde karar verilecek” ifadelerini kullanırken, Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi olasılığında lige etkilerinin sorulması üzerine de “Bu konuda değerlendirme yapmak istemiyorum, ancak bir gerçek var ki, Türk futbolu için Fenerbahçe çok önemli ve köklü bir kulüp. Dolayısıyla bir çok hassas denge de mevcut. Federasyon da bu konuda adaletin vereceği karara saygılı olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor