Akigolara Yunanlı önlibero

Kadrosunda Yunan golcü Theofanis Gekas'ı da bulunduran yeşil siyahlıların 35 yaşındaki ön libero Katsouronis ile görüşmelere başladığı bildirildi. Gekas'ın da vatandaşına Türkiye ve Akhisar hakkında bilgiler verdiği kaydedildi.Basın Sözcüsü İbrahim Evren

Akigolara Yunanlı önlibero

Kadrosunda Yunan golcü Theofanis Gekas'ı da bulunduran yeşil siyahlıların 35 yaşındaki ön libero Katsouronis ile görüşmelere başladığı bildirildi. Gekas'ın da vatandaşına Türkiye ve Akhisar hakkında bilgiler verdiği kaydedildi.

Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Yunan futbolcuyla görüşmeler yapıldığını doğrulayarak hocamız Mustafa Reşit Akçay bu futbolcuyu istedi bizde transferini bitirmek üzereyiz dedi

Kadrosunda 8 yabancı bulunduran Ege temsilcisi, kontenjen yaratmak için Wato Kuate'nin sözleşmesini feshetmeye çalışıyor.

KATSOURANİS KİMDİR

Yunanistan'ın Panathinaikos takımında forma giyen 35 yaşındaki Kostas Katsouranis, futbol hayatına 1996 yılında Panachaiki ekibinde başladı. 2002'de AEK'e transfer olan Kostas, ilk yurt dışı deneyimini 2006'da Portekiz temsilcisi Benfica'da yaşadı. 2009'da Panathinaikos'a gelen deneyimli futbolcu, kaptanlığını yaptığı Yunanistan Milli Takım formasını 94 kez terletti. Kostas, 2014 Brezilya Dünya Kupası'nda da Yunanistan'ın kaptanlığını üstlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler