Akhisar Sivas'a tek attı

Ziraat Türkiye Kupası A grubu 4. maçında Akhisar Bld. evinde Sivasspor ile karşılaştı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi Ege temsilcisi 1-0'lık skorla kazandı.Orta saha mücadelesine sahne olan maçın ilk dakikaları sonrasında, gol perdesini Akhi

Akhisar Sivas'a tek attı

Ziraat Türkiye Kupası A grubu 4. maçında Akhisar Bld. evinde Sivasspor ile karşılaştı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi Ege temsilcisi 1-0'lık skorla kazandı.

Orta saha mücadelesine sahne olan maçın ilk dakikaları sonrasında, gol perdesini Akhisar Belediyesi 32. dakikada golcüsü Oumar Niasse'nin sayısı ile açtı. İlk yarı 1-0 yeşil siyahlıların üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında beraberlik golü için ciddi bir çaba gösteren Sivasspor, aradığı pozisyonları ise bir türlü bulamadı. Akhisar gruptan çıkma yolunda önem taşıyan mücadeleden 3 puanı çıkarmayı başardı.

Bu skorun ardından Akhisar Bld. puanını 7 yaptı ve grupta 2. sıraya yerleşti. Sivasspor ise 3 puanla grubun son sırasında kaldı. A Grubu'nun 5. haftasında Akhisar evinde Eskişehirspor ile karşılaşacakken, Sivasspor ise evinde Bursaspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler