Akhisar pes etmedi! Galibiyetle başladı

 90 dakika sonunda Akhisar Belediyespor, geriye düştüğü maçı 3-1'lik skorla kazanmayı başardı.Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü bir oyunla başladı. İlk 25 dakika boyunca en tehlikeli pozisyonu 23. dakikada Akhisar Belediyesi kullanılan serbest vuruş

Akhisar pes etmedi! Galibiyetle başladı

 90 dakika sonunda Akhisar Belediyespor, geriye düştüğü maçı 3-1'lik skorla kazanmayı başardı.

Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü bir oyunla başladı. İlk 25 dakika boyunca en tehlikeli pozisyonu 23. dakikada Akhisar Belediyesi kullanılan serbest vuruşla yakaladı ancak top direğin az farkla yanından auta çıktı.

24. dakikada yoğun sıcak nedeniyle futbolcuların dinlenmesi ve su içmeleri için hakem kısa bir mola verdi. Bu molanın ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

SON DAKİKALARDA KARŞILIKLI GOLLER

İlk yarının son anları oynanırken, her iki takım da karşılıklı goller bulmayı başardı. Önce 44. dakikada ceza sahasına açılan orta sonucunda boşta kalan topu Sane ağlara gönderdi ve Elazığspor'u 1-0 öne geçirmeyi başardı. 45+1 oynanırken, kullanılan kornerde ön direğe açılan topu Ahmet Cebe arkaya doğru aşırttı. Altıpas üzerinde boşta kalan topu Bruno ağlara gönderdi ve takımı adına beraberliği sağlarken, ilk yarının da skorunu belirledi.

AKHİSAR GOLLE BAŞLADI

İkinci yarının 53. dakikası oynanırken Akhisar Belediyespor, baskısının sonucunu aldı. Niasse ceza sahası içerisinde buluştuğu topu sol çaprazdan ağlara gönderdi ve ev sahibi ekibi 2-1 öne geçirdi.

Son anlarda konuk ekipte kaleci Ivesa penaltı pozisyonuna sebebiyet verdi. 90. dakikada Akhisar'da kazanılan penaltıyı Uğur gole çevirdi ve skoru 3-1'e getirdi.

Kalan sürede başka gol olmayınca ev sahibi ekip 3-1'lik galibiyetle ligin ilk haftasına 3 puanla başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor