Akhisar Belediyespor eski oyuncusu transfer etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, İngiltere Championship takımlarından Charlton Athletic'ten eski futbolcusu Ricardo Vaz Te ile anlaştı. Geçen sezon devre arasında, o dönem formasını giydiği Premier Lig takımlarından West Ham United'd

Akhisar Belediyespor eski oyuncusu transfer etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, İngiltere Championship takımlarından Charlton Athletic'ten eski futbolcusu Ricardo Vaz Te ile anlaştı.

Geçen sezon devre arasında, o dönem formasını giydiği Premier Lig takımlarından West Ham United'den kiralık alınan ve yeşil-siyahlı ekipte 14 maçta 5 gol atıp 5 asist yapan 30 yaşındaki Portekizli forvet, bugün Akhisar'a gelerek 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Akhisar'dan döndükten sonra Charlton Athletic'le anlaşan Vaz Te, Şanlıurfasporlu Kenan Karışık, Partizanlı Petar Grbic, Balıkesirsporlu Muğdat Çelik ve Trabzonsporlu Soner Aydoğdu ile Alper Uludağ'ın ardından Akhisar'ın ara transferde renklerine bağladığı 6'ncı futbolcu oldu. Vaz Te'ye imza attırmalarına rağmen İngiltere'den gelecek bir evrakta sorun yaşayan kurmayların, lisans başvurusunu akşamın ilerleyen saatlerinde yapacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler