Akçay;"Onların canını alacağız"

 Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, sabah antrenmanında futbolcularını, "Burası eğlence yeri değil. Çalışmalarınızı lanet bir şekilde yapmayın" diye uyardı. Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz kampında sabah saatlerinde yaptığı

Akçay;"Onların canını alacağız"
 Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, sabah antrenmanında futbolcularını, "Burası eğlence yeri değil. Çalışmalarınızı lanet bir şekilde yapmayın" diye uyardı.
 
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz kampında sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Volkan Şen, omzundan sakatlığı bulunan Fatih Öztürk, mazeretsiz olarak kampa katılmayan Zokora ile sakatlıkları bulunan Sapara ve Janko katılmadı.
 
Hafif sakatlığı bulunan Caner Osmanpaşa ise takımdan ayrı olarak koştu. Bordo mavililer, antrenmanda kondisyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
 
"BİZ ONLARIN CANINI ŞİMDİ ALACAĞIZ"
 
Antrenman sırasında yardımcılarından oyuncuları hırslandırmalarını ve kanat oyuncularına sert toplar atmalarını isteyen Mustafa Akçay, "Topları sert atın ve koşsunlar. Biz onların canını şimdi alacağız ki lig başlayınca onlar bizim canımızı almasın" dedi. Akçay, daha sonra da futbolcularını ise şu ifadelerle uyardı:
 
"BARCELONA İLE NASIL FİNAL OYNAYACAĞIZ"
 
"Burası eğlence yeri değil. Eğlenmeye gelmediniz. Çalışmalarınızı lanet bir şekilde yapmayın. Koşmaya sıra gelince koşmuyorsunuz ama topla oynamayı seviyorsunuz. Siz yüksek seviyeli oyuncularsınız. Zeka ile teknik ve hızınızı birleştirin ve size yakışanı yapın. Bunları yapamadığımız takdirde Barcelona ile nasıl final oynayacağız?"
 
AKÇAY: "İSTEYEN ORUCUNU TUTABİLİR''
 
Mustafa Akçay, oyuncularına ramazan nedeniyle kısıtlamalar getirmedi, "Benim oyuncularım özgürdür, isteyen dini anlamda gerekli vecibelerini yerine getirebilir. Kimsenin oruç tutmasına karışmam" diyerek futbolcularına oruç tutup tutmama konusunda serbestlik tanıdı. Bordo mavili takımdaki futbolcuların bir kısmının oruç tuttuğu gözlendi.
 
KAMP YARIN SONA ERİYOR
 
Bu arada Trabzonspor’un 14 günlük Isparta Davraz kampı yarın sona eriyor. Yarın sabah 10.30’da yapılacak olan antrenman sonrası öğle yemeği yiyecek olan bordo mavili futbolcuların bir kısmı İngiltere vizesi almak için otobüsle Ankara’ya hareket edecek, bazı futbolcular ise planlanan şekilde uçakla Trabzon’a dönecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor