Akçay'ın silahı Malouda

Geldiği günden bu yana Trabzonspor'a hem tecrübesiyle hem de attığı gollerle büyük katkı yapan Florent Malouda, Lazio maçında teknik direktör Mustafa Akçay'ın en güvendiği isimlerin başında geliyor.Saha içinde böyle deneyimli bir ismin olması başarılı hoc

Akçay'ın silahı Malouda

Geldiği günden bu yana Trabzonspor'a hem tecrübesiyle hem de attığı gollerle büyük katkı yapan Florent Malouda, Lazio maçında teknik direktör Mustafa Akçay'ın en güvendiği isimlerin başında geliyor.

Saha içinde böyle deneyimli bir ismin olması başarılı hocanın işini kolaylaştırıyor. Daha önce Kukesi ile oynanan ikinci karşılaşmada ilk kez fileleri havalandıran, en son da Apollon Limassol maçında takımın beraberlik golünü kaydeden Fransız yıldıza Lazio maçında da çok iş düşecek. Malouda, İtalyan ekibini yenecek güçte olduklarını dile getirerek, “Böyle maçların havasını çok iyi bilirim. Rakibi gözünüzde büyütmediğiniz takdirde her zaman kazanan siz olursunuz” diyerek iddialı konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor