Akçay'ın ipi çekildi mi?

Transferi Kimin yönettiği bilinmeyen Trabzonspor'da Apollon Limassol - Trabzonspor karşılaşması öncesi ve sonrası sosyal medyadan atılan twitler Teknik Direktör Mustafa Akçay'ı hedef aldı.Trabzonspor'un yaptığı yabancı transferlerine hava operasyonları il

Akçay'ın ipi çekildi mi?

Transferi Kimin yönettiği bilinmeyen Trabzonspor'da Apollon Limassol - Trabzonspor karşılaşması öncesi ve sonrası sosyal medyadan atılan twitler Teknik Direktör Mustafa Akçay'ı hedef aldı.

Trabzonspor'un yaptığı yabancı transferlerine hava operasyonları ile katılan ve Trabzonspor yönetiminde görevli olmamasına karşın adı Trabzonspor'u yönetenlerden daha çok duyurmayı başaran kişiler sosyal medyadan verdikleri mesajlarla Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın ipinin çekildiğini resmen açıkladılar.

Adeta bir teknik Direktör çöplüğüne döndürülen  Trabzonspor'da Teknik Direktörler her zaman Yönetimlerin ve Trabzonspor'u dışarıdan yönetmeye çalışanların hedeflerindeki isim oldu.

Kendi başarısızlıklarını kapatmak veya akıllarının bir köşesinde duran Teknik Adamları , Trabzonspor'u, onun geleceğini ve istikrarı hiç düşünmeden göreve getirmek isteyenlere şimdi bir yenisi daha eklendi.

Trabzonspor'un Güney Kıbrıs Rum kesimi takımı Apollon Limassol ile yaptığı karşılaşma öncesi, sırasında ve sonrasında, Trabzonspor'un futbolcu transferlerinde hava operasyonları ile basının gündemine gelen isimin sosyal medyaya atığı Twetler gösterdi ki Mustafa Reşit Akçay'ı görevden uzaklaştırmak için çoktan düğmeye basıldı bile.

haber61 olarak diyoruz ki, 3 yıldan beri takım aynı olmasına, ufak tefek bazı futbolcular bu kadroya eklenmesine rağmen neden hep suçlu teknik direktörler gösterilmeye çalışılıyor.

Neden, Trabzon ve Trabzonspor'u yönetenler, Trabzonspor ismi üzerinden gündeme gelmeye çalışanlar Trabzonspor'un değerlerini yok etmeye çalışıyor.

Trabzonspor'un Güney Kıbrıs'da yaptığı karşılaşma öncesi, sırasında ve sonrasında atılan o Twetler  Mustafa Reşit Akçay'ın görevden alınması için düğmeye basıldığının en büyük kanıtı:

İŞTE O TWEETLER

*Tebrikler Trabzonsporum. MRA planlarını bozan Yusuf Erdoğan'a gönülden tebrikler. Beraberliği düşünen hocaya biz TRABZONSPOR'uz diye hatırlattı

*MRA rağmen...Genç Yusuf hocaya gereken mesajı verdi.

*Oyuncuları tebrik ediyorum.Mustafa Reşit Akçay'a rağmen kazanmak için oynuyorlar.MRA galibiyeti neden istemiyor anlamış değilim.

*Takımla ilgili söyleyebileceğim en net bilgi, futbolcular son derece motive! İnşallah sahaya yansır, bol gollü galibiyet alırız!

*Son macta Yusuf'un oynadigi futboldan sonra bugun ilk 11 de olmaması ni kim nasıl açıklar cok merak ediyor

tweet.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler