Akçay'ın hedefi Janko!

Trabzonspor'un Avusturyalı forvet oyuncusu Marc Janko, teknik direktör Mustafa Akçay'ın gözüne girmesi halinde, bordo-mavili takımda oyun sisteminin değişebileceği öğrenildi. Akçay'ın dev forvet'i takıma kazandırmaya çalıştığı belirtiliyor.Dönemin teknik

Akçay'ın hedefi Janko!

Trabzonspor'un Avusturyalı forvet oyuncusu Marc Janko, teknik direktör Mustafa Akçay'ın gözüne girmesi halinde, bordo-mavili takımda oyun sisteminin değişebileceği öğrenildi. Akçay'ın dev forvet'i takıma kazandırmaya çalıştığı belirtiliyor.


Dönemin teknik direktörü Tolunay Kafkas tarafından geçtiğimiz sezonun 22. haftasında kadro dışı bırakılan ve Spor Toto Süper Lig'de 14 maçta sadece 1 gol atabilen Marc Janko Türkiye Kupasında ise 3 maçta forma giyebildi. İstediği düzeyde forvet transferi yapmasından ötürü kadrosunda yer alan Avusturyalı oyuncuyu tekrar gündemine alan ve kazanma yoluna giden bordo-mavili takımda, teknik direktör Mustafa Akçay, Avustaryalı 1.96 boyundaki forvet oyuncusu uzun bir aranın ardından ilk kez Kayserispor ile deplasmanda oynanacak olan maçın kadrosuna aldı.

Kısa sürede olsa oyuncuya şans veren Akçay'ın Avusturyalı forvet'i kazanmak istediği belirtiliyor. Baldırından ve ayak bileğinden yaşadığı problemler nedeniyle hazırlık dönemini pek de parlak geçiremese de Avusturya Milli Takımı’ndan davet alan tecrübeli santrafor, çalışma disiplini sayesinde de teknik direktör Mustafa Akçay’ın gözüne girmeyi başardı.

JANKO: "AKÇAY'LA YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYORUM"
Trabzonspor'un forvet oyuncusu Marc Janko, teknik direktör Mustafa Akçay'ın kendisiyle yakından ilgilendiğini belirterek, "Hocamla ortak noktada buluştuk. O benden çok çalışarak formayı almamı istedi. Bende disiplinimden taviz vermeden çalışıyorum. Yaşadığım sakatlıklar nedeniyle moral bozukluğu yaşadığım dönemlerde hocamın bana çok büyük katkısı oldu. Bana güvendiğini ve bu takımın bir parçası olmam gerektiğini söyledi. Türkiye’ ve Trabzon ile ilgili bir sorunum yok. Trabzon’da yaşamayı seviyorum. Orada sadece futbol var ve bu benim tek istediğim şey. Kendimi kanıtlamak için elimden gelni yapıyorum. Her futbolcu forma giymek ister, ben de bunu çok istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor