Akçay'ın güveni tam!

Malouda ve Bosingwa’yı transfer ederek sezon öncesi büyük ses getiren Trabzonspor, forvet transferini gerçekleştiremeyince yönetim eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Mustafa Akçay, dün bir zirve yaptı ve tak

Akçay'ın güveni tam!

Malouda ve Bosingwa’yı transfer ederek sezon öncesi büyük ses getiren Trabzonspor, forvet transferini gerçekleştiremeyince yönetim eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Mustafa Akçay, dün bir zirve yaptı ve takımın son durumu ve yapılacak transferler masaya yatırıldı. İkilinin toplantısından önemli iddialı görüşler ortaya çıktı. Fırtına’nın başkanı, “Herkesin beklediği forvet transferini gerçekleştiremedik. Ünal Karaman’a talimat verdim. Devre arası için listemizdeki oyunculara bakın, takip edin. Bu takım ligde ve Avrupa’da iyi yerlerde olsun, güzel sonuçlar alalım. İstediğiniz transferleri devre arasında da yaparız” dedi.

‘Onlara  güveniyorum’

Teknik direktör Mustafa Akçay da bu sözler üzerine, forvet transferini dert etmediğini elinde oyuncuların şu an için yeterli olduğunu söyledi ve ekledi: “Bu kadroyla da Avrupa ve ligde zirveyi zorlarız. Yeni bir ekibiz. Başarılı olmak için biraz zamana ihtiyacımız var. Sihirli değnek olmadan dünyada hiçbir takımdan başarı beklenmez. Bir yenilgi de sert tepkiler vermek doğru değil. Ben oyuncularıma güveniyorum. Önemli işlere imza atacağız. Devre arasında duruma göre gerekli olan yerlere takviye yaparız.”

Burak Yılmaz örneği!

Toplantı sonrası takımın golcüleri Batuhan, Janko ve Henrique ile özel olarak görüşen Bordo-Mavililer’in hocası, “Takımın şu anki forvetleri sizlersiniz. Hem Avrupa’da hem ligde zorlu maçlar oynayacağız. Hepinize mutlaka şans verilecek. Bundan sonra kendi kaderinizi kendiniz belirleyeceksiniz. Daha önce bu takımda böyle fırsatları kullanıp, yıldız olan çok oyuncu var. İyi örneklerden gereken mesajı alırsanız, kazanırsınız” diyerek, isim vermeden Burak Yılmaz’ı örnek gösterdi. Trabzonspor camiasının özellikle yeteneğini şimdiye kadar gösteremeyen Batuhan’dan çok şey beklediği her fırsatta dile getiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler