Akçay'ı eski öğrencisi vurdu!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor'a 4-2 yenildi.Karşılaşmada  Trabzonspor'un gollerini Olcan(2) atarken Akhisar'ın golleri Uğur, Mehmet Akyüz(3) attı.Karşılaşmada Akhisar'ı 3 golüne imza atan Mehmet A

Akçay'ı eski öğrencisi vurdu!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor'a 4-2 yenildi.Karşılaşmada  Trabzonspor'un gollerini Olcan(2) atarken Akhisar'ın golleri Uğur, Mehmet Akyüz(3) attı.

Karşılaşmada Akhisar'ı 3 golüne imza atan Mehmet Akyüz'ü Türk futboluna kazandıran ismin Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay olması ilginç bir tesadüfü ortaya çıkardı. Akçay'ın Tavşanlı Linyitspor'u yönettiği dönemde takımın golcüsü olan Mehmet Akyüz gösterdiği üstün performansın ardından Beşiktaş'a transfer oldu. Burada aradığı şansı bulamayan Mehmet bu sezon Akhisar'ın yolunu tuttu.

Mehmet Akyüz ve Mustafa Akçay'ın yolları bu sayede yeniden kesişti ve Trabzonspor - Akhisar maçında bu kez rakip oldular. Ancak Akçay'ın eski öğrencisi attığı 3 golle eski hocasını oldukça üzerken kötü gidişe dur diyemeyen bordo mavili takıma bir darbe daha vurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor