Akçay'dan yoğun terapi

 Milli Takım kamplarından dönen oyuncularıyla birlikte çalışmalara başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay, taktik ve fizik olarak oyuncuları bu maçlara hazırlarken, moral ve motivasyonu üst seviyede tutmak içinde oyuncularıyla bir araya gel

Akçay'dan yoğun terapi

 Milli Takım kamplarından dönen oyuncularıyla birlikte çalışmalara başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay, taktik ve fizik olarak oyuncuları bu maçlara hazırlarken, moral ve motivasyonu üst seviyede tutmak içinde oyuncularıyla bir araya gelerek konuşmalar yapıyor.

Antrenmanlarda oyuncularını yakın markaja alan Akçay, 1 hafta içinde oynayacakları Eskişehirspor, Apollon Limassol ve Kayseri Erciyesspor maçlarından kayıpsız çıkmaları halinde ilerleyen haftalara daha diri ve güçlü bir takım olarak çıkabileceklerine vurgu yapıyor. Kendi sahalarında oynayacakları Eskişehirspor ve Kayseri Erciyesspor galibiyetlerinin kendilerini ligde yukarılara taşıyacağını ifade eden Mustafa Akçay'ın, Apollon Limassol karşısında alacakları galibiyeti ise kendilerini gruptan çıkaracağını belirtiyor. Saha içinde ve dışında herkesin birbirine karşı yardımcı olması gerektiğini anlatan Akçay, sıkıntıların paylaşılmasıyla aşılabileceğine vurgu yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler