Akçay'dan Volkan'a övgü

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Avrupa kupası maçlarında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Volkan Şen’i övdü.Volkan’ın geçtiğimiz sezona oranlarla ayakta kalmaya çalıştığını ve takımı için sorumluluk almaktan kaçınmadığını söyl

Akçay'dan Volkan'a övgü

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Avrupa kupası maçlarında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Volkan Şen’i övdü.

Volkan’ın geçtiğimiz sezona oranlarla ayakta kalmaya çalıştığını ve takımı için sorumluluk almaktan kaçınmadığını söyleyen Akçay, "Volkan’ın zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi. Volkan ise bu yıl geçen sezonlara oranla daha iyi bir performans ortaya koyacağına inandığını belirterek, "Takımdaki arkadaşlık seviyesi oldukça arttı. Herkes kendisini bu takımın bir parçası olarak görüyor. Bu bizi başarıya taşıyacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler