Akçay'dan şampiyonluk yorumu

PTT 1. Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankaragücü'ne mağlup olan 1461 Trabzon evinde konuk ettiği Bucaspor'u 3-1 mağlup ederek moral buldu ve zirve yarışını sürdürdü.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü M

Akçay'dan şampiyonluk yorumu

PTT 1. Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankaragücü'ne mağlup olan 1461 Trabzon evinde konuk ettiği Bucaspor'u 3-1 mağlup ederek moral buldu ve zirve yarışını sürdürdü.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Bucaspor ile gelecek günlerle ilgili olarak bir viraj müsabakası oynadıklarını belirterek, "Müsabaka bizim açımızdan gelecek günlerle ilgili bir viraj müsabakasıydı. Ankaragücü müsabakasında aldığımız tökezlenmeyi ya da düştüğümüz çukuru atlamamız gerekiyordu. Bir yolculuk yapıyor ve bu yolculukta bu maç bizim için oldukça önem arz ediyordu. Başından sonuna kadar forse ettiğimiz bir müsabaka oldu. Rakibimizin ofansif oyuncuları olmasına rağmen onları durdurarak ve arkalarına geçerek gol bulma şansı vermedik. Takım olarak görevimizi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Umarım bundan sonraki yolculuğumuz düşündüklerimiz gerçekleştirmek için avantaj teşkil eder" dedi.

Akçay, rakipleri ile aralarında küçük puan farkları olduğunu kaydederek, "Misyonumuza uygun bir şekilde davranışlarımızı sürdürerek oyuncularımızı Türk futboluna arz etmek ve onların kabul görmesini sağlam en büyük dileklerimizden biri. Şampiyon olmak ve bir hedefe ulaşmakta bizim için önemli bir değerdir. Umarım Türkiye bu oyuncu arkadaşlarımız değerlendirir" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor