Akçay'dan janko sürprizi

Uzun süredir kadroya bile alınmayan Marc Janko’yu sahaya sürmeyi planlıyor. Dün öğrencisiyle özel bir görüşme yapan Akçay, “Ben seni kazanmak istiyorum. Benim için değerlisin. Gösterdiğin iyi niyet çok etkileyici” ifadelerini kullandı. Avusturyalı oyuncu

Akçay'dan janko sürprizi

Uzun süredir kadroya bile alınmayan Marc Janko’yu sahaya sürmeyi planlıyor. Dün öğrencisiyle özel bir görüşme yapan Akçay, “Ben seni kazanmak istiyorum. Benim için değerlisin. Gösterdiğin iyi niyet çok etkileyici” ifadelerini kullandı. Avusturyalı oyuncu da bu sözlere, “Ben buraya geldiğimde aidiyet duygusunu hissedemedim. Hep geri planda bırakıldım. İyiken bile oynatılmadım. Ama şimdi takım ve kendim için bir şeyler yapmak istiyorum. Şans verirseniz bu konuda elimden geleni yapacağıma inanabilirsiniz” diyerek karşılık verdi. Janko’nun bugün forvette görev yapması, Henrique’nin ise sağ kanatta görevlendirilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler