Akçay'dan inanılmaz gaf!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam oynayacakları Dinamo Minsk maçın öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti.Ancak Akçay, rakip takımı değerlendirirken inanılmaz bir gaf yaptı.Akçay, basın toplantısında

Akçay'dan inanılmaz gaf!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam oynayacakları Dinamo Minsk maçın öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti.

Ancak Akçay, rakip takımı değerlendirirken inanılmaz bir gaf yaptı.

Akçay, basın toplantısında Dmitri Sychev'i "tehlikeli bir oyuncu" olarak niteledi. Mustafa Reşit Akçay bu oyuncudan çekindiklerini anlatırken, Belaruslu bir gazeteci "O oyuncu transfer olup gitti" deyince salonda büyük bir şok yaşandı.

Çünkü Akçay'ın "Ona önlem almalıyız" dediği Sychev, önce bonservisini bulunduran Lokomotiv Moskova'ya dönmüş sonra da Volga Nizhny Novgorod'a kiralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor