Akçaydan futbolcularına son uyarı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, 29 Aralık Pazar günü oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçı öncesi futbolcularına 'devre arasına mutlu girelim' uyarısında bulundu.Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son maçında kendi evinde Medical Park

Akçaydan futbolcularına son uyarı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, 29 Aralık Pazar günü oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçı öncesi futbolcularına 'devre arasına mutlu girelim' uyarısında bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son maçında kendi evinde Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay, futbolcularıyla bir araya gelerek toplantılar yapıyor. Hazırlıklar öncesi futbolcularıyla antrenman sahasında kısa toplantılar yaparak Galatasaray karşısında alınan mağlubiyetin izlerini takım üzerinde silmeye çalışan Akçay, bu konuda mesafe alırken, yaptığı toplantılarda futbolcularını Medical Park Antalyaspor maçına da motive etmeye çalışıyor.

AKÇAY'DAN FUTBOLCULARINA İZİN JESTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Antalyaspor maçı öncesi futbolcularına bir gün izin vererek jest yaptı. Alışılmışın dışına çıkarak bu sezon 29 maç oynayan futbolcularına Medical Park Antalyaspor maçına 2 gün kala izin veren Akçay, futbolcularından ilk yarının bitimine kadar olan 3 günlük bölümü iyi yaşamalarını istedi. Oyuncularından kafa olarak toparlanmalarını isteyen Akçay, kendi evlerinde oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçını kazanmaları halinde devre arasına huzurlu gireceklerinin altını çizdi. Ligin ikinci yarısı için de beklentileri daha yüksek bir takım olarak başlamayı hedeflediklerini ifade eden Akçay'ın, "Antalyaspor maçıyla ligin ilk yarısını tamamlayacağız. Eksiklerimizi, hatalarımızı ve problemlerimizi bu maçın bitmesiyle birlikte konuşacağız, birlikte tartışacağız. Ama bunların hepsini Antalyaspor maçının bitmesiyle yapacağız. O yüzden maça kadar olan bölümü iyi yaşayın. Seyircimiz önünde oynayacağımız maçı kazanarak devre arasına moralli girmemiz camia açısında çok önemli" diyerek oyuncularını zorlu maça motive ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor