Akçay'dan futbolculara mesaj!

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Balıkesirspor’a 3-1 mağlup olarak kupadan elenen Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Akçay maçın ardından açıklamalarda bulundu.Akçay ''rotasyon ve dediğim gibi bunun sonucu stat tembelliği bize biraz pahalıya mal o

Akçay'dan futbolculara mesaj!

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Balıkesirspor’a 3-1 mağlup olarak kupadan elenen Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Akçay maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Akçay ''rotasyon ve dediğim gibi bunun sonucu stat tembelliği bize biraz pahalıya mal oldu. Sonuç ne olursa olsun Trabzonspor’da ki her oyuncu bizi temsil edebilecek oyunculardır. Hepimiz sporcular ve bizler gbu müsabakadan dersler çıkarmalıyız. Bence düşük motivasyon bu tip maçlar için en büyük tehlikelidir. Oyuncularımıza bunu ne kadar anlatsakta algıdaki sıkıntı sizi bu bu duruma düşürüyor. 3 günde bir maç yapmamız da bizim için kötü oldu. Bu yüzden oynayın futbolcularımız sınıfı geçemedi. Artık elimizde 2 kulvar var bundan sonra bu kulvarlarda mücadlemizi sürdereceğiz. Türkiye Kupası bizim için bir kayıp önümüzdeki günlerde bu acıyı hissedeceğiz'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor