Akçay'dan Eskişehir'e yakın takip

 KASETLERİ İZLİYOR Trabzonspor’da Teknik Direktör Mustafa Akçay, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Eskişehirspor maçına büyük önem veriyor. Ligde son haftalarda puanlar kaybeden ve Eskişehirspor maçı ile çıkış yakalamak isteyen Trabzons

Akçay'dan Eskişehir'e yakın takip
 
KASETLERİ İZLİYOR
 
Trabzonspor’da Teknik Direktör Mustafa Akçay, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Eskişehirspor maçına büyük önem veriyor. Ligde son haftalarda puanlar kaybeden ve Eskişehirspor maçı ile çıkış yakalamak isteyen Trabzonspor’da Akçay oyuncularını bu maça motive etmek için yoğun mesai harcıyor. Akçay, gününün büyük bölümünü tesislerde geçirerek, Eskişehirspor’un maç kasetlerini izleyip rakibin eksiklerini belirliyor.
 
CEVABI VERECEKSİNİZ
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, maç kasetlerini izledikten sonra rakibin eksiklerini oyuncularına aktaracağı ve oyunculardan bu yönde maça motive olmalarını isteyeceği belirtildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, ayrıca oyuncularını, “Eskişehirspor maçında sahada gereken cevabı ben değil sizler vereceksiniz. Sizi eleştirdiklerini biliyorsunuz. Siz sahada oynayın ve cevabını verin” sözleri ile motive ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor