Akçay'a tam yetki

Trabzonspor yönetim kurulu yaklaşan ara transfer dönemi öncesi transferde tüm yetkiyi teknik direktör Mustafa Akçay’a verdi. Takımda gidecek ve gelecek oyuncular Akçay'ın raporu doğrultusunda belli olacak.Trabzonspor’da Sportif Direktör Ünal Karaman’ın gö

Akçay'a tam yetki

Trabzonspor yönetim kurulu yaklaşan ara transfer dönemi öncesi transferde tüm yetkiyi teknik direktör Mustafa Akçay’a verdi. Takımda gidecek ve gelecek oyuncular Akçay'ın raporu doğrultusunda belli olacak.

Trabzonspor’da Sportif Direktör Ünal Karaman’ın görevinden ayrılmasının ardından bu göreve bir isim atanmadı. Yönetimin devre arasındaki transfer sezonunda teknik direktör Mustafa Akçay’ın raporuna göre hareket edeceği ve takımdan gidecek ve kalacak oyuncuların bu doğrultu da belli olacağı belirtildi. Akçay’ın transfer politikasını da şekillendireceği ve forvet başta olmak üzere en az 3 transfer isteyeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor