Akçay'a göre kamp nasıldı?

Kampın son maçında Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay maçın ardından açıklamalarda bulundu.Akçay şöyle konuştu;Hazırlık müsabakasıydı, kampın son günü. Biliyosunuz bir alt ligde oynayan takımlarla oynamak zordur.Ama bi

Akçay'a göre kamp nasıldı?

Kampın son maçında Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Akçay şöyle konuştu;

Hazırlık müsabakasıydı, kampın son günü. Biliyosunuz bir alt ligde oynayan takımlarla oynamak zordur.Ama biz iyi oynadık başabaş oynadık. Dediğim gibi iç saha oyun yapımıza uygun olan oyun yapısını sergiledik. Kısmen başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Skorun az olmasına rağmen oyun içindeki beklentilerimiz iyiydi. Kampın son gününde bize iyi mesajlar veren bir maç oldu. Takımın içindeki oyuncularımızdan antrenmanlarda bekleneni aldım. Dediğim gibi olumlu bir kamp oldu. Beşiktaş maçı ise zor maç derbidir ve derbiler her zaman sürprize açıktır. Ama biz iç sahada istatistiğimize devam etmek istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler