Akçay'a Başkan'dan büyük destek!

Trabzonspot Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay’a tam yetki verdi, "Sonuna kadar arkandayız" dedi.Başkan Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Mustafa Akçay, dün tesislerde geniş kapsamlı bir toplantı yaptı. Baş başa gerçekleşen topla

Akçay'a Başkan'dan büyük destek!

Trabzonspot Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay’a tam yetki verdi, "Sonuna kadar arkandayız" dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Mustafa Akçay, dün tesislerde geniş kapsamlı bir toplantı yaptı. Baş başa gerçekleşen toplantıda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Akçay’a, "Sonuna kadar arkandayız, yapmak istediğin her şeyde de arkanda olacağız. Trabzonspor’un çıkarlarını herkesten iyi savunacağın konusunda sana güvenimiz tam" dedi. teknik direktör başkanın bu sözlerine teşekkür ederek, "Tek amacımız Trabzonspor’u daha iyi noktalara getirmek. Bu manada bana verdiğiniz destek çok önemli. Her türlü derdimize bundan önce olduğu gibi bundan sonra da koşacağınızdan şüphemiz yok" yanıtını verdi. Bayramlaşma töreninde de oldukça samimi bir görüntü veren ikili, bordo mavili camiaya her şeyin yolunda gittiği mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler