Akçay; Yenemiyorsan yenilme

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, genel itibarıyla 1 puanı, yenemediğin zaman yenilmeyeceksin anlayışı dikkate alındığında olumlu bulduğunu söyledi.Akçay, maçın ardından düzenlenen ba

Akçay; Yenemiyorsan yenilme

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, genel itibarıyla 1 puanı, yenemediğin zaman yenilmeyeceksin anlayışı dikkate alındığında olumlu bulduğunu söyledi.

Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı bütün olarak değerlendirdiklerinde geceyi başarılı olarak sayabileceklerini ancak bazı anları keserek değerlendirdiklerinde çok da başarılı olmadıklarını görmelerinin mümkün olduğunu belirterek, "Bu müsabakayı yenemediğiniz zaman yenilmeyeceksin anlayışına dönüştürdüğümüz bölümü dışında kazanmak için her şeyi denedik" dedi. İ

lk yarıda 4-5 pozisyon bulduklarını ifade eden Akçay, şöyle devam etti: "Rakibin baskılı oyununa rağmen kalemize 1 şut atıldı. Bunu da vermemeliydik. Süper Lig'de eksik oynamak kolay bir durum değil. Genel itibarıyla 1 puanı, yenemediğin zaman yenilmeyeceksin anlayışıyla dikkate alındığında olumlu buluyorum. Müsabakanın bazı anlarında bazı şeyleri iyi yaptık. Takımım genel anlamda Trabzonspor'dan beklentiler seviyesinde bir seviyeye henüz çok geldi denilemez. Bu bir süreç. Bazı şeyler elinizdeki oyuncuların yapısına da bağlı. 6 yabancı hakkını Bamba'ya kullandığımız için Janko'yu değerlendiremedik, Emre'yi değerlendirdik. Sezon başında santrfor ile ilgili söylediğimiz eksikliğimiz böyle maçlarda belirgin hale gelebiliyor. Sonuçta biz bir takımız. Kalecisinden hücumcusuna kadar herkes elinden geleni yaptı. Onur'un saha içi ve dışında takımın kazanmasıyla ilgili mesajı ve desteğini söyleyip kutlamak isterim." Akçay, Mustafa Yumlu'nun kırmızı kart görmesine ilişkin, "Kararı ağır buluyorum. Orada bir kurtuluş hamlesi var. Oyuncunuzun yapısını da biliyorsunuz. Mustafa çok da 'hırt' bir adam değildir, o hamleyi yaparken rakibe dirsek vurma eylemi ile yaptığını düşünmüyorum. Hakemin kararına katılmıyorum ama saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor