Akçay uyardı: Bu tabloyu değiştirin

Trabzonspor için son dönemde İstanbul deplasmanı hiç de iyi geçmiyor.En son Beşiktaş karşısında 4 Mart 2012’de 2-1 galip gelen Fırtına, o tarihten beri bu şehirde maç kazanamadı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşaspor ve İstanbul Bld. ile oynadı

Akçay uyardı: Bu tabloyu değiştirin

Trabzonspor için son dönemde İstanbul deplasmanı hiç de iyi geçmiyor.

En son Beşiktaş karşısında 4 Mart 2012’de 2-1 galip gelen Fırtına, o tarihten beri bu şehirde maç kazanamadı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşaspor ve İstanbul Bld. ile oynadığı 12 karşılaşmanın 6’sında sahadan beraberlikle ayrıldı. 6 mücadelede ise kaybetti.

Bu maçlarda rakip fileleri sadece 6 kez sarsarken, kalesinde tam 16 gol gördü. Mustafa Akçay ve yardımcısı Hami Mandıralı, Pazar günkü Galatasaray sınavı öncesinde öğrencilerini bu tablo üzerinden motive etmeye çalışıyor. Akçay, idmanlarda futbolcularla yaptığı toplantılarda, “İstanbul deplasmanı son dönemde bizim için şanssız geçti. Bunu artık tersine çevirmemiz gerekiyor. Bu sezon özellikle Avrupa’da tarih yazdık, rekorlar kırdık. Şimdi bize yakışan, İstanbul deplasmanlarındaki galibiyet hasretimize son vermek. Ayrıca Galatasaray gibi bir takım karşısında alacağımız 3 puan, üst sıralar için ne kadar iddialı olduğumuzu göstermemiz açısından da bir fırsat” ifadelerini kullandı.

3 maçta 2 yenilgi

Bordo-Mavililer, bu sezon İstanbul’da 3 maça çıktı. Ligin ilk haftasında Beşiktaş’a 2-0 kaybetti, ardından Kasımpaşaspor’a 3-2 yenildi. Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynadığı mücadele ise 0-0’lık beraberlikle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler