Akçay sürpriz yapabilir!

Karadeniz ekibinde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, sezon başında sakatlanan Jose Bosingwa'ya Kardemir Karabükspor karşısında şans verebilir. 1461 Trabzon ile geçtiğimiz gün oynanan hazırlık maçında başarıyla görev yapan Portekizli futbolcuyu, yarınki

Akçay sürpriz yapabilir!

Karadeniz ekibinde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, sezon başında sakatlanan Jose Bosingwa'ya Kardemir Karabükspor karşısında şans verebilir. 1461 Trabzon ile geçtiğimiz gün oynanan hazırlık maçında başarıyla görev yapan Portekizli futbolcuyu, yarınki karşılaşmada ilk 11'e almayı düşünen Akçay, flaş transferler Malouda ile Bosingwa'yı ilk kez bir arada görevlendirmeyi düşünüyor.

DEFANS TAMAMEN YERLİ
Tecrübeli teknik adamın bu iki yıldızın yanı sıra bir ara takımdan gönderilmesi düşünülen Janko'yu da kadroya alabileceği öğrenildi. Sakatlığı tamamen geçen Avusturyalı'ya şans vermeyi düşünen Akçay, defansı tamamen yerli oyunculardan oluşturup, orta saha ve ileri uçta 6 yabancıya; Zokora, Malouda, Bosingwa, Adrian, Janko ve Henrique'den birine şans verebilir.

HAZIR OL JANKO

Öte yandan sakatlık sonrası Avusturya Milli Takımı'nda sahalara dönen Marc Janko, Türkiye'ye mutlu geldi. Tecrübeli golcü, forvet transferi gerçekleşmeyince teknik heyetin gözünde de değer kazandı. Mustafa Reşit Akçay, 1.96'lık dev santrfordan her an oynayacakmış gibi kendini hazır tutmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler