Akçay sürpriz istemiyor

 UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı hedefleyen Trabzonspor, Perşembe günü sahasında oynayacağı Dinamo Minsk maçında sürpriz ile karşılaşmak istemediklerini vurguladı.Bordo- mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay, "Güçlü bir ekibiz. Ancak, gücümü

Akçay sürpriz istemiyor

 UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı hedefleyen Trabzonspor, Perşembe günü sahasında oynayacağı Dinamo Minsk maçında sürpriz ile karşılaşmak istemediklerini vurguladı.

Bordo- mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay, "Güçlü bir ekibiz. Ancak, gücümüzü kullanma anlamında henüz tam istediğimiz noktada değiliz. Yeni takviyelerin de uyum süreci ardından daha güçlü olacağız. Taraftarlarımızın bizden beklentisinin farkındayız. Minsk ile oynayacağımız maç her türlü sonuca açık. Ama bir sürpriz yaşamamak için rakibimizi ciddiye almak zorundayız" dedi. Antrenmanlarda oyuncularından daha hırslı olmalarını isteyen Akçay, orta saha oyuncularından savunmaya daha çok yardım etmelerini de istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler