Akçay 'Son vuruşta sıkıntı yaşadık'

Akçay: 'Son Vuruşlarda Sıkıntı Yaşadığımız için Galip Gelemedik'  Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'da, teknik direktör İlyas Akçay, son vuruşlarda sıkıntı yaşadıkları için galip gelemediklerini söylediSpor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sa

Akçay 'Son vuruşta sıkıntı yaşadık'

Akçay: 'Son Vuruşlarda Sıkıntı Yaşadığımız için Galip Gelemedik'

  Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'da, teknik direktör İlyas Akçay, son vuruşlarda sıkıntı yaşadıkları için galip gelemediklerini söylediSpor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'da, teknik direktör İlyas Akçay, son vuruşlarda sıkıntı yaşadıkları için galip gelemediklerini söyledi. Akçay, yaptığı açıklamada, Adana Demirspor gibi güçlü bir rakip karşısında oynadıklarını belirterek, 'Golü yiyene kadar takımın üstünde tedirginlik vardı.

Golden sonra oyunda üstünlüğü ele geçirdik, beraberliği yakaladık ve bundan sonra çok sayıda pozisyona girdik, ancak son vuruşlarda sıkıntı yaşadığımız için galip gelemedik' dedi. Adana Demirspor karşısında iyi futbol ortaya koyduklarını ifade eden Akçay, 'Galibiyet hakkımızdı ama olmadı. Güçlü rakibimiz karşısında berabere kalarak 1 puan aldık. Bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Eyüpspor maçı var. Bu maçı düşünmek zorundayız' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor