Akçay şifreyi verdi!

 Takımın başında çıktığı hiç bir maçı kaybetmeyen Akçay, Beşiktaş maçı için de oyuncularına şifreyi verdi. Oyuncularına, "Defansif özelliklerimizi ortaya çıkartırsak kazanmamız daha kolay olur" diyen Akçay, kalabalık orta saha ile rakibi durdurup, kanatla

Akçay şifreyi verdi!

 Takımın başında çıktığı hiç bir maçı kaybetmeyen Akçay, Beşiktaş maçı için de oyuncularına şifreyi verdi. Oyuncularına, "Defansif özelliklerimizi ortaya çıkartırsak kazanmamız daha kolay olur" diyen Akçay, kalabalık orta saha ile rakibi durdurup, kanatlardan Beşiktaş'ı bitirmeyi planlıyor

Trabzonspor’da hazırlık maçlarıyla birlikte bugüne kadar çıktığı hiç bir maçı kaybetmeyen teknik direktör Mustafa Akçay, Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş derbisinden de başı dik çıkmak istiyor. Zorlu mücadele öncesinde oyuncularına zaferi gidecek yolun şifrelerini de veren Akçay, takım olarak defansif özelliklerini ortaya çıkartmaları halinde kazanmalarının daha kolay olacağının altını çizdi.

AYAKTA KALMAK ÖNEMLİ
Savunmaya verdiği önemi her ortamda seslendiren Akçay, “Savunmamızın ayakta kalması, maçın kazanılmasında önemli etkendir. Bunun için takım olarak her yönümüz ile defansif özelliklerimizi ortaya çıkartmalıyız. Bunu başardığımız da kalabalık orta saha ile rakibi durdurup, kanat organizasyonlarımız ile sonuca gidip, Olimpiyat Stadı’ndan başımız dik çıkabiliriz” diye konuştu.

REKABET OLUMLU ETKİLİYOR
Akçay, takımdaki rekabetin üst düzeye çıkmasından memnun olduğunun de altını çizerken, “Bu rekabet takımdaki her oyuncunun var olan değerlerinin üzerine bir şeyler daha koymasına katkı yapmaktadır. Malouda ve Bosingwa’nın kariyerleri belli. Aykut da yapı itibari ile bizden biri. Eğer takım olarak sahiplenme ve aile duygusunu en üst düzeye çıkartırsak, hedeflerimize ulaşma yolunda çok önemli bir adım atmış oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor