Akçay: Sana kimse inanmaz!

Trabzon A2 Takımı Teknik Direktörü Mustafa Akçay, maç sonrası açıklamalarda bulundu.Sivasspor A2 Takımını 3-1 mağlup eden Trabzonspor A2 takımında Teknik Patron Mustafa Akçay, "Kendisine inanmayana kimse inanmaz" dedi.Akçay yaptığı açıklamada, "Bu hafta l

Akçay: Sana kimse inanmaz!

Trabzon A2 Takımı Teknik Direktörü Mustafa Akçay, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Sivasspor A2 Takımını 3-1 mağlup eden Trabzonspor A2 takımında Teknik Patron Mustafa Akçay, "Kendisine inanmayana kimse inanmaz" dedi.

Akçay yaptığı açıklamada, "Bu hafta lig başlangıcından beri yenilgi almayan bir takımla oynayacaktık. Müsabaka her müsabaka gibi zor geçecekti ancak rakibin böyle bir özelliği dışında süper lig tecrübesine sahip oyunculardan oluşması da rakip takımı avantajlı kılan bir başka husustu" dedi.

OYUNCULARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Akçay, "Ancak biz ilk yarı itibari ile maçı kontrolümüzde tutmayı başardık. Her iki takımında çok etkili olmadığı bir ilk yarı yaşadık, ikinci yarı rakibimizden daha çok isteyen taraf olarak rakibimizi zorlamaya çalıştık ısrarcı tutum ve davranışlarımız son dakikada da olsa bize bir penaltı kazandırdı ve bu penaltı bizim galibiyetimizi ilan eden bir sonuçtu.

Oynayan ile oynamayan sporcularımızın bu müsabaka öncesinde, sonrasında ve oyun esnasında gerek kulübümüze yakışır gerekse de kendilerine yakışır şekilde tavır davranış içerisinde bulunmuş olmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor