Akçay: Sadece işinizi düşünün

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, saha dışında yaşanan gelişmelerle ilgili olarak oyuncularını uyardı.Bizim işimiz sahada diyen Akçay, "Görevimiz saha içinde vereceğimiz mücadeleyle camiamızı en iyi şekilde temsil etmek. Sadece işinize konsantre

Akçay: Sadece işinizi düşünün

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, saha dışında yaşanan gelişmelerle ilgili olarak oyuncularını uyardı.

Bizim işimiz sahada diyen Akçay, "Görevimiz saha içinde vereceğimiz mücadeleyle camiamızı en iyi şekilde temsil etmek. Sadece işinize konsantre olun" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftasında kendi evinde Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor Teknik Direktör Mustafa Akçay, oyuncularını bir taraftan Eskişehirspor maçına motive etmeye çalışırken, diğer taraftan saha dışında yaşanan gelişmelerden uzak tutmaya çalışıyor.

Trabzonspor'da 25-26 Mayıs'ta yapılan olağanüstü genel kurulda, 68. maddeye ek olarak konulan yönetimin görev süresini 6 aydan 30 aya çıkartan ek 4. madde kabul edilmemesi üzerine çıkan seçimli kongre söylentileri çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulunun Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunun tescilinin iptali için yaptığı başvurunun reddetmesi üzerine camiada moralleri bozdu. Gençlerbirliği maçı sonrası yapılan ağır eleştiriler nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçen Karadeniz ekibinde teknik direktör Mustafa Akçay, yaşanan olumsuz gelişmelerden takımını uzak tutmak için birebir ve toplu görüşmeler yapıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, oyuncularına "Bizim işimiz sahada. Ne yapacaksak sahada yapacağız. Saha içinde vereceğimiz mücadeleyle var olacağız. Bizim görevimiz camiamızı en iyi şekilde temsil etmek. O yüzden sadece işimize konsantre olmalıyız. Bizim işimiz sahada en iyi şekilde mücadele etmek. Diğer yaşanan gelişmeleri ise yönetim kurulumuz ve camiamız takip ediyor" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor