Akçay; Play-Off'a kalmak istiyoruz"

1461 Trabzon deplasmanda Tavşanlı ile 1-1 berabere kaldı. 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay Play-0ff gurubuna kalmak için mücadelelerinin sürdüğünü söyledi . Akçay , özellikle ikinci yarıda iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "TKİ Tavşa

Akçay; Play-Off'a kalmak istiyoruz"

1461 Trabzon deplasmanda Tavşanlı ile 1-1 berabere kaldı. 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay Play-0ff gurubuna kalmak için mücadelelerinin sürdüğünü söyledi . Akçay , özellikle ikinci yarıda iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "TKİ Tavşanlı Linyitspor adına çok önemli bir müsabakaydı.

Bizim için küçük bir adım gibi gözükse de bizimde hedefimiz vardı. Play-off gurubuna kalmak istiyoruz.  İkinci yarı biz biraz daha iyi oynadık. Ama 3 puanı alamadık. Bu yıl Play-off'a kalırsak hedefimize ulaşmış oluruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor