Akçay neler söyledi?

Maçın ardındanaçıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Uzun süre maçı elimzde götürdük. 3 dakikalık bir dalgınlık, Yusuf'un takip eksikliği sonucu gelen bir gol oldu.  Fenerbahçe'nin işini zorlaştıracağımızı söylemiştik. O

Akçay neler söyledi?

Maçın ardındanaçıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Uzun süre maçı elimzde götürdük. 3 dakikalık bir dalgınlık, Yusuf'un takip eksikliği sonucu gelen bir gol oldu.  Fenerbahçe'nin işini zorlaştıracağımızı söylemiştik. Onu gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe'de olsa mağlup olmak zor geliyor. Kutlamak gerek.

Puansız olmak aynı zamanda değerlerimizi kaybetmemize neden olabilir.  Ancak puan alacağız. Bu saatten sonra artık grup lideri olmak veya 2.si olmanın biraz daha zorlaştığını görüyoruz. Futbol bu imkansız değil ancak işimiz biraz daha zorlaştı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor