Akçay Minsk'i incelemeye aldı!

 Malouda ve Bosingwa transferleriyle Avrupa'da iddialı bir takım haline gelmeyi hedefleyen Karadeniz ekibi, 3. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda 1-0 yendiği rakibi karşısında kazaya uğramak istemeyen Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akç

Akçay Minsk'i incelemeye aldı!

 Malouda ve Bosingwa transferleriyle Avrupa'da iddialı bir takım haline gelmeyi hedefleyen Karadeniz ekibi, 3. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda 1-0 yendiği rakibi karşısında kazaya uğramak istemeyen Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, rakip ile oynadıkları müsabakanın kasetlerini oyuncularıyla birlikte izleyerek sahada neleri doğru ve neleri yanlış yaptıkları üzerinde duracak.

Rakibi 1-0 yenmelerine rağmen, karşılarında hazır ve kolay kolay rakibe boyun eğmeyen bir takım olduğunu, işlerinin ilk maçtaki gibi olmayacağını öğrencilerine aktaracak olan deneyimli teknik adamın, rakibin deplasmanda daha etkili oynayan bir takım olduğu bilgisini takımına kazandırarak, ilk maça göre daha dikkatli olmaları gerektiğini oyuncularıyla paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor