Akçay maçı ve forma olayını değerlendirdi

PTT 1. Lig’in 18. haftasında 1461 Trabzon maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz hafta Pazar günü Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan 1461 Trabzon-F

Akçay maçı ve forma olayını değerlendirdi

PTT 1. Lig’in 18. haftasında 1461 Trabzon maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz hafta Pazar günü Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan 1461 Trabzon-Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal’ın hakem odasına giderek formasını verdiği iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

“KİŞİLER ARASINDAKİ HEDİYE ALIŞ-VERİŞLERİ BİZİ TEDİRGİN ETMEMELİ”
 
“Bir birimize güvenmemiz gerekiyor” diyen, Akçay, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Futbolu bir dağ olarak düşünelim ve onun altında kalmamak için bir birimizi kollamak yerine futbolu kollamak bence daha doğru olacaktır.
 
Onu kollayalım. Kişiler arasındaki hediye alış-verişleri bizi çok tedirgin etmemeli, güven duygusu futbol dünyasının içine çoktan girmiş olmalıydı. Ben farklı şeyler hissetmek istemiyorum ben futbol dünyasındaki insanların dürüst, etik ahlaki açıdan güçlü olduklarını düşünüyorum ve bu düşüncemi sürdürmek istiyorum.”
 
Akçay, Denizlispor maçını kazandıkları için oyuncu arkadaşlarını tebrik ettiğini belirterek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler