Akçay, maça final havasında çıktık

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Fethiyespor'u 2-1 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, rakipleri karşısında ilk yarı yüksek tempoda oynayarak skor üstünlüğü yakaladıklarını söyledi. Akçay, Fethiyespor maçına bir final havasınd

Akçay, maça final havasında çıktık

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Fethiyespor'u 2-1 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, rakipleri karşısında ilk yarı yüksek tempoda oynayarak skor üstünlüğü yakaladıklarını söyledi.

Akçay, Fethiyespor maçına bir final havasında çıktıklarını belirterek,

"Ligin ikinci yarısında 4 maçı beraberlikle tamamlamış olmamız hedeflerimiz açısından karşılaşmayı daha önemli hale getirmişti. Artık kazanmanın zamanı gelmişti. Bu düşüncelerle çıkmış olduğumuz müsabakada ilk yarı yüksek Tempo ve yüksek hızda oynayarak skor üstünlüğünü yakaladık" dedi.

İkinci yarı genç Oyunculardan kurulu takımının skoru koruma düşüncesiyle hareket ettiğini vurgulayan Akçay, "Yine de 3-4 net pozisyonu yakaladık ancak bunları değerlendiremeyince farkı arttıramadık. Ayrıca bu müsabakayı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynamamızı sağlayarak motivemizi zirveye taşıyan Trabzonspor Yönetim Kurulu, Şenol Güneş hocamız ve 1461 Trabzon Yönetim Kuruluna teşekkürlerimi bir borç bilirim. Sporcularımı bu üstün ve özverili mücadelelerinden ötürü bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler