Akçay Legia'yı buradan vuracak!

UEFA Avrupa liginde yarın akşam çok önemli bir karşılaşma oynayacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay Legia Varşova'yı yıkmak için rakibin duran toplardaki zaafiyetini kullanacak.Dün akşam satlerinde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde ya

Akçay Legia'yı buradan vuracak!

UEFA Avrupa liginde yarın akşam çok önemli bir karşılaşma oynayacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay Legia Varşova'yı yıkmak için rakibin duran toplardaki zaafiyetini kullanacak.

Dün akşam satlerinde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı antrenmanla çalışmalara başlayan Bordo-mavili ekipte Mustafa Akçay’ın ilk işi öğrencileriyle bir konuşma yapmak oldu.

Akçay, “Sivasspor karşısında şanssızlık yaşadık. Kazanabilecekken berabere kaldık. Hepimiz üzgünüz ancak bunu unutmamız lazım. Artık tek düşüncemiz Legia Varşova maçı olmalı. Avrupa Ligi’nde yolumuza devam etmemiz açısından önemli bir sınav. Eğer kazanırsak, gruptan çıkma yolunda büyük bir adım atmış olacağız'' dedi.

Mustafa Akçay'ın, Legia Varşova mücadelesinde takımını ofansif oynatması bekleniyor. Maçın başından itibaren oyunu rakip yarı alana yıkıp, araya atılacak toplarla gol arayacak. Ayrıca Legia defansının duran toplardaki zaafiyetinden yararlanmak için, idmanlarda özel çalışmalar yaptırıyor. Mustafa Akçay, Fenerbahçe ve Sivasspor mücadelelerinde defansta kalmaları talimatı verdiği bek oyuncularından da bu kez hücuma çıkmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor