Akçay kime forma verecek?

Milli araya Avrupa Ligi’nde zirve ortağı, Süper Lig’de de liderin 3 puan gerisinde giren Trabzonspor’da gözler artık ilk yarının kalan etabına çevrildi. Uzun molada sakatları düzelen ve bazı futbolcularının formu yükselen Bordo Mavililer’de artık teknik d

Akçay kime forma verecek?

Milli araya Avrupa Ligi’nde zirve ortağı, Süper Lig’de de liderin 3 puan gerisinde giren Trabzonspor’da gözler artık ilk yarının kalan etabına çevrildi. Uzun molada sakatları düzelen ve bazı futbolcularının formu yükselen Bordo Mavililer’de artık teknik direktör Mustafa Akçay’ı zorlu tercihler bekliyor. O tercihlere gelecek olursak... Forması garanti ender isimlerden biri kaleci Onur. Ancak önündeki dörtlüde hareketlilik olacağı kesin. Bosingwa’yı Avrupa için dinlendirmeyi düşünen Akçay, genç Zeki’yi yakından izliyor. Giray’ın da düzelmesiyle, Olcan’ın sol bekte oynayacağı düşünülürse göbekte Mustafa-Giray rekabeti kaçınılmaz. Orta alanda da durum farksız. Colman iyileşti, Soner formayı özledi, Adrian ise formda. Bu üçlüden kimin seçileceği ya da Zokora’nın partnerinin kim olacağı Sivas maçı öncesinde netleşecek.

Yusuf ve Malouda garanti

Mustafa hocanın, Yusuf ve Malouda’dan vazgeçmeyeceği öngörüsünden hareketle tek forvetli sistemde bir rekabet daha başlıyor. Henrique çok formda ama Janko da düzeldi, oynama süresinin arttığı öğrenildi. Kısacası 11 forma için Trabzonspor’da çok ciddi bir rekabet var ve tüm oyuncular as kadroya girebilmek için Mustafa Akçay’ın gözünün içine bakıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler