Akçay Kadıköy'de galip geldi

Trabzonspor'da göreve, PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımı 1461 Trabzon'dan getirilen Mustafa Akçay, ilk Süper Lig ve Avrupa deneyimine karşın bordo-mavili takımın başında iyi sonuçlar elde etti.Akçay yönetiminde aldığı saha sonuçlarıyla son 5 sezonu

Akçay Kadıköy'de galip geldi

Trabzonspor'da göreve, PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımı 1461 Trabzon'dan getirilen Mustafa Akçay, ilk Süper Lig ve Avrupa deneyimine karşın bordo-mavili takımın başında iyi sonuçlar elde etti.

Akçay yönetiminde aldığı saha sonuçlarıyla son 5 sezonun en iyi Trabzon ortaya çıkarken, Karadeniz ekibi tarihinde ise ilk defa UEFA Avrupa Liginde mücadele etmek hakkı kazandı. Son 8 sezondur yenemediği Kayserspor'u ise deplasmanda yenerek hasrete son veren Trabzonspor, şimdi ise deplasmanda yenemediği Fenerbahçe karşısında yeni bir tarih yazmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, 1461 Trabzon takımının başında olduğu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında rakibini 3-2 yenerek bordo-mavili taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Aynı başarıyı bu kez Trabzonspor'un başında elde etmeye çalışacak olan Akçay ve öğrencileri ezeli rakibi karşısında 3 puan ile sahadan ayrılarak zirve yarışında puanları eşitlemeyi planlıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor