Akçay işi sıkı tutuyor

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'u çalıştırarak başaralı bir grafik sergileyen teknik direktör Mustafa Akçay, bordo-mavili takımın başında güven vermeye devam ediyor.Son oynanan Lazio ve Fenerbahçe maçlarında ortaya konulan perfor

Akçay işi sıkı tutuyor

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'u çalıştırarak başaralı bir grafik sergileyen teknik direktör Mustafa Akçay, bordo-mavili takımın başında güven vermeye devam ediyor.

Son oynanan Lazio ve Fenerbahçe maçlarında ortaya konulan performans bordo-mavili camiayı mutlu ederken, Akçay ise yakalanan güven ortamının dağılmaması için işi sıkı tutuyor. Milli ara nedeniyle kadroda yer alan mevcut oyuncuların eksiklerini giderme noktasında çalışmalar yapan Akçay, son iki maçta oynanan futbol ve alınan saha sonuçlarıyla güven verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor