Akçay ile yenilgi yok!

Trabzonspor'a İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kulüp başkanlığına seçilmesiyle pilot takım 1461 Trabzon'dan getirilen Mustafa Akçay, ilk kez Süper Lig kulübü çalıştırmasına karşın hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar ve UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Derry

Akçay ile yenilgi yok!

Trabzonspor'a İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kulüp başkanlığına seçilmesiyle pilot takım 1461 Trabzon'dan getirilen Mustafa Akçay, ilk kez Süper Lig kulübü çalıştırmasına karşın hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar ve UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Derry City, 3. ön eleme turunda da Dinamo Minsk'i eleyerek görevine iyi başlangıç yaptı.

Şu ana dek 3'ü hazırlık maçı 4 UEFA Avrupa Ligi maçı olmak üzere Karadeniz ekibinin başında 7 karşılaşmaya çıkan Mustafa Akçay, bu maçlarda 5 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı.

Sezon başında Isparta Davraz'da yapılan hazırlık kampında Azerbaycan'ın Kabala takımını 2-0 yenen, Ukrayna'nın Metalurg Zaporizhzia takımı ile oynadığı hazırlık maçlarında 1-0 ve 1-1 lik sonuçlar alan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda'nın Derry City takımını 4-2 ve 3-0 mağlup etti. Bordo-mavililer, daha sonra deplasman Dinamo Minsk takımını 1-0 yenerken bu akşam da 0-0  berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

Trabzonspor'un Mustafa Akçay yönetiminde oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:

Trabzonspor-Kabala........,,,,,,......: 2-0

Trabzonspor-Metalurg Zaporizhzia: 1-0

Trabzonspor-Metalurg Zaporizhzia: 1-1

Trabzonspor: Derry City.........,,,,,,,: 4-2

Derry City- Trabzonspor................: 0-3

Dinamo Minsk-Trabzonspor...........: 0-1

Trabzonspor-Dinamo Minsk..........:  0-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler