Akçay ile Adrian biraraya gelecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Akhisar Belediyespor maçında Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski’nin oyundan çıkarken ortaya koyduğu tutumu, milli maçlar sonrası oyuncusuyla bir araya gelerek değerlendirecek.Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasın

Akçay ile Adrian biraraya gelecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Akhisar Belediyespor maçında Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski’nin oyundan çıkarken ortaya koyduğu tutumu, milli maçlar sonrası oyuncusuyla bir araya gelerek değerlendirecek.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Trabzonspor’da maçın 55. dakikasında Mustafa Akçay tarafından oyundan alınmasına sinirlenerek tepki gösteren Adrian ile Akçay milli maçlar sonrası bir araya gelecek.
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, oyuncunun oyundan çıkarken yapmış olduğu davranışlara sağduyulu yaklaştı.

Futbolun içinde bu tür davranışları olabileceğini belirten Akçay, “Bunlar olabilir sporcu psikolojisiyle ilgili olarak eğitim almış teknik adamlarız. Bu tavırların olması normal konuşacağız. Şov kısmına kaçan bölümler var. Oyuncular zaman zaman buna sığınabilirler, oyunlarının kötü olduğu anlardaki durumlarına karşı bir tavır gösterebilirler. Biz buralara takılıp kalmıyoruz. Eğitici ve yönlendirici konuşmalarımız oluyor sonuçta bizi oyuncularımız bunlar. Hırslanması ve oyun oynamak istemesi de güzel bir durum o tarafından da değerlendiriyoruz. Çok takılıp kalınacak davranışlar olarak görmüyorum" ifadesini kullandı.
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay ve Adrian Mierzejewski, Polonya Milli Takımı'nın 6 Eylül'de Karadağ ve 10 Eylül'de San Marino ile oynayacağı FIFA Dünya Kupası grup eleme maçlarının ardından Trabzon’a dönmesiyle bir araya gelecek ve oyuncusuyla yapacağı değerlendirmenin ardından Polonyalı oyuncuya ceza verilip-verilmemesi konusunda yönetime rapor sunacak.

AKÇAY FORVETİ BEKLİYOR
Spor Toto Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Akçay, yönetiminde forvet konusunda gelecek olan yanıtı bekliyor. Her fırsatta önceliklerinin forvet olduğunu dile getiren Akçay, transferde önceliklerinin forvet olduğunu yineledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler