Akçay iki oyuncu istiyor

Trabzonspor 3 günlük iznin ardından bugün toplanarak yeniden çalışmalara başlıyor.Süper Lig'deki son 4 maçta fırtına gibi eserek 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan, zirve yolundaki yükselişini sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay milli ara

Akçay iki oyuncu istiyor

Trabzonspor 3 günlük iznin ardından bugün toplanarak yeniden çalışmalara başlıyor.

Süper Lig'deki son 4 maçta fırtına gibi eserek 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan, zirve yolundaki yükselişini sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay milli ara sonrası oynanacak olan Sivasspor, Legia Varşova ve Kasımpaşa maçlarının kayıpsız geçilmesi yönünde hedef gösterdi. Futbolcularına 3 gün izin vermesine rağmen kendisi gece gündüz çalışan başarılı teknik adam yol haritasını da belirledi.

YÖNETiM DÜĞMEYE BASTI
Avrupa Ligi ve Süper Lig'de devre arasına kadar mümkün olduğunca çok puan toplamak isteyen Akçay'ın yönetime ara transfer için rapor sunduğu da belirtildi. Devre arası için çalışmalarını sessizce sürdüren yönetim, ocak ayındaki transferlerle nokta atışı yapmayı planlıyor. Akçay'ın raporu doğrultusunda bir forvet, bir de sol bek arayışı içinde olan yönetim, listedeki isimleri dışarı sızdırmamak için çaba harcıyor.

2 OYUNCU KAFi
Trabsonspor'un Avrupa Ligi'ndeki durumuna göre, alacağı isimleri belirleyecek olan yönetim, doğrudan takıma katkı sağlayabilecek futbolcuların peşinde. Sadece iki mevkide sıkıntı yaşadıklarını belirten Akçay'ın, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na bir forvet ve bir sol bek ile bütün kupaları alabileceğini söylediği vurgulandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler