Akçay hangi mevkiye transfer istedi?

Teknik direktör Mustafa Akçay’ın da yönetimden en az 1 forvet ve 1 orta saha oyuncusunun transfer edilerek kampa katılmasını istediği öğrenildi.Kampın başlamasına iki gün kala transferde hareketli saatler geçiren Trabzonspor, Hannover’den Mame Diouf,  Leg

Akçay hangi mevkiye transfer istedi?

Teknik direktör Mustafa Akçay’ın da yönetimden en az 1 forvet ve 1 orta saha oyuncusunun transfer edilerek kampa katılmasını istediği öğrenildi.

Kampın başlamasına iki gün kala transferde hareketli saatler geçiren Trabzonspor, Hannover’den Mame Diouf,  Legia Varşova’dan Jadlowic, Galatasaray’dan Yekta Kurtuluş, Stuttgart’tan Tunay Torun ve Kasımpaşa’dan Özer Hurmacı için girişimleri hızlandırdı.

TRABZONSPOR'UN TRANSFER GÜNDEMİNDE NELER OLUYOR/TIKLAYIN

Alanzinho ve Janko’yu göndererek yabancı kontenjanında yer açtıktan sonra yabancı bir forvet ile bir de orta saha oyuncusu almak isteyen bordo mavililer, gündemdeki yerli oyuncuların transferi durumunda da mevcut kadrodaki bazı yerli oyuncuları göndermeyi düşünüyor.

5 YERLİ FUTBOLCUYA TEKLİF YAĞIYOR!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor