Akçay hangi bölgeye transfer istiyor?

Mustafa Akçay antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. 18 Temmuz’da oynayacakları Derry City maçında formayı adaletli dağıtmak için çaba harcadığını belirten Mustafa Akçay, şöyle dedi:"İnşallah bir problem yaşamadan formayı adaletli bir b

Akçay hangi bölgeye transfer istiyor?

Mustafa Akçay antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. 18 Temmuz’da oynayacakları Derry City maçında formayı adaletli dağıtmak için çaba harcadığını belirten Mustafa Akçay, şöyle dedi:

"İnşallah bir problem yaşamadan formayı adaletli bir biçimde dağıtacağım. Bu konuda Allah’a dua ediyorum. Derry City ile zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız. Ama ben size inanıyorum. Sizin için buradayım. Az zamanda büyük ve önemli işler başardık."

"ALTERNATİF FORVET OYUNCUSU İSTİYORUZ"

Tüm futbolcularına inandığını da vurgulayan Mustafa Akçay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüze transferde bazı isimler geliyor. Araştırıyorum hemen ve maçlarını izliyorum. İnanın beğenmiyorum. Hiç biri sizden iyi değil. Bana kalsa belki Henrique ve Batuhan’a alternatif olması için bir tane forvet oyuncusu isteriz. Ama herkes iyi olduktan sonra kendi içimizden de bazı şeyleri tamamlarız. Bunları içimden gelerek söylüyorum."

Bordo mavili futbolcular, toplantıdan sonra yaklaşık bir saatlik kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra yapılan taktik antrenmanda ise Akçay, oyuncularından gol yollarında yakaladıkları pozisyonları değerlendirmelerini istedi.

2 SAKAT DIŞINDA TÜM KADRO

Bordo mavili takım, UEFA Kupası 2'nci ön eleme maçında oynayacağı Derry City maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlığı nedeniyle Almanya’da tedavi gören Janko ile Sapara dışındaki tüm futbolcular katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor