Akçay "Hakemler özgür bırakılmalı"

Osmanlıspor’un başarılı Trabzonlu Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay Lig TV’ye telefonla bağlanarak  önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor eski teknik direktörü Trabzonlu teknik adam Mustafa Reşit Akçay Osmanlıspor’un  başarıya ac oyunculardan oluşt

Akçay "Hakemler özgür bırakılmalı"

Osmanlıspor’un başarılı Trabzonlu Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay Lig TV’ye telefonla bağlanarak  önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor eski teknik direktörü Trabzonlu teknik adam Mustafa Reşit Akçay Osmanlıspor’un  başarıya ac oyunculardan oluştuğunu ifade ederek”  Fiziksel değerleri ve hız faktörü yüksek oyunculara sahibiz. Bu durum bize sahada  kompak yapıyla birlikte oynama imkanı veriyor. Ayrıca kontra atağa da çıkmamız da çok başarılı bir oyunculara  sahip bir takım olgusundan kaynaklanıyor. Mesela  34-35 kilometre hıza ulaşabilen oyunculara sahibiz Bunların sayısının da fazla olması ve temaslı oyunu seven, rakiple boğuşmaya açık bu anlayışı benimseyen oyuncular bu sonucu getirdi. Trabzonspor maçında da böyle oynadık”dedi

İNSANIN OLDUĞU YERDE İHANET VARDIR

İnsanın olduğu yerde ihanet vardır ve her zaman Brütüsler vardır.

 ERTUĞRUL SAĞLAM’IN YANINDAYIM

Ertuğrul Sağlam’ın yaşadığı şu anda lokal basının tehdit edici unsurlarını hala hissettiriyor ve sana alemle birlikte 18 yaş altı çocukların veya gençlerin ürettiği bazı değerleri yöneticiler korkak davranarak ve bunları bir tehdit unsuru olarak algılayarak davranması lokal basının özellikle bazı konularda akıl tutulmasıyla alakalı bir durum şu anda Bursa’da yaşanıyor. Ertuğrul hocanın ürettiği değerler onu zaten büyütmüştür. Onun göz yaşları içerisindeki aslında sitem dolu sözle söyleyemediğini göz yaşlarıyla söyledi.

Ertuğrul Sağlam’ın yanındayım. Onun gibi hissediyorum ve sonuçta değerli bir antrenörün devam edip etmemesi gibi bir kararı kendisi vermesi gerekiyor.

HAKEM DENİZ ÇOBAN BIRAKMALI

 Bakın hakem Deniz Coban çıktı TV’ye hata yaptım dedi. Kendi isteğiyle kendi iradesiyle bunu yaptı. Kararı kendisi verdi. Deniz Çoban  şu anda vicdani bir takım hamleyle bir karar verdi. Bence bu kararından artık geri dönmemesi gerekiyor.

HAKEMLER ÖZGÜR BIRAKILMALI

Türk futbolunda bazı yanlışların değişmesi için Deniz hocanın ölmesi mi  gerekiyor . Türk hakemlerinin  anasına, çocuğuna kendisine yapılan küfürleri ve her şeyi iade eden bir hareket olacak bu. Eğer geri  dönerse bu hareketin etkinliği ve yaratılması gereken vizyon bana göre imha olabilir.

Onun için de Deniz hoca bir kara vermiş ve bu hareketi devam ettirmesinden yanayım. Türk hakemlerinin bundan sonra vicdanlı olduklarını ifade eden bir tavırdı. Bunu herkese gösterdi.

HAKEMLER ÖZGÜR DEĞİL

Ben de söylüyorum ki böyle insanlar olmadan Türk futbolunun gelişmesi mümkün değil. Hakemleri biraz daha özgür bırakalım. Onlar hatalar yapsınlar ve geliştirsinler. Türk futbolu onlarsız olmayacak

Ertuğrul hoca gibi bir adamlarda bu işin içerisinde olmalı. Onun yaptıklarını Bursa unutmamalı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler