Akçay gençleri harcatmaycak!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Çaykur Rizespor maçında galip gelmelerine karşın istenilen noktaya henüz ulaşamadıklarını söyledi. Akçay, Çaykur Rizespor maçında oynadığımız için güzel şeyler söylemelerinin mümkün olmadığını belirterek, " Maç

Akçay gençleri harcatmaycak!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Çaykur Rizespor maçında galip gelmelerine karşın istenilen noktaya henüz ulaşamadıklarını söyledi. Akçay, Çaykur Rizespor maçında oynadığımız için güzel şeyler söylemelerinin mümkün olmadığını belirterek, " Maç için çok güzel sözler söylemek mümkün değil. Kondisyon ve fizik olarak iyiye doğru gittiğimize söyleyebilirim. Oyun planlaması ve kaleye gidiş olarak sıkıntı çekiyoruz. Bu konuda da arayışlarımız devam ediyor. Perşembe günü oynayacağımız maç öncesi iyi bir moral kazandık" dedi.

"GENÇ OYUNCULARI HARCATMAYACAĞIM"
Akçay, genç oyunculara fazla forma şansı vermemesiyle ilgili olarak ise şöyle konuştu:
"Genç oyuncuların az şans bulmasını eleştirebilirler. Trabzonspor'un bünyesinde benim bildiğim en az 17 yıldız adayı böyle maçlar oynayarak kayboldu. Yusuf, Caner, Kadir, Abdülkadir'in Trabzonspor bünyesindeki kalış sürelerini uzatmak için elimden geleni yapacağım. Mümkün olduğu kadar Trabzonspor bünyesinde eğitim almalarını sağlayacağım. Ben onların ne zaman oynaması gerektiğini biliyorum. Onları harcatmayacağım, bu tuzağa düşmeyeceğim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor