Akçay Fener'i sahada şamarladı

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı.Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve Deniz Çoban'ın yönettiği maç Trabzonspor'un eski teknik direktörü Mustafa Akçay'ın ve yardımcılığıni yine eski Trabzo

Akçay Fener'i sahada şamarladı

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve Deniz Çoban'ın yönettiği maç Trabzonspor'un eski teknik direktörü Mustafa Akçay'ın ve yardımcılığıni yine eski Trabzonspor'da Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Turgut Kural'ın yaptığı, Trabzonspor'un eski futbolcusu Zokora'nın da yeni takımı Akhisar'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 23 ve 48. dakikalarda Theofanis Gekas kaydetti. 34 yaşındaki futbolcu gol sayısını 6'ya yükseltirken arka arkaya 3 maçta 2'şer kez ağları sarstı. 86 dakika sahada kalan Yunan futbolcu alkışlarla kenara geldi.

Alınan bu sonucun ardından Akhisar puanını 10 yaparken, Fenerbahçe ise 7 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Akhisar deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak olurken, Fenerbahçe sahasında Torku Konyaspor ile mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler