Akçay, Fatih Terim'i solladı!

Avrupa'daki başarı yüzdesi oldukça yüksek

Akçay, Fatih Terim'i solladı!
Son zamanların istim üzerindeki takımı Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'ya damga vururken, başarının önde gelen mimarlarından Mustafa Reşit Akçay da kariyerini farklı bir noktaya taşıma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Geçen sezon devre arasında futbolla ilişkisini kesip Trabzon'da mütevazi bir hayat kurma kararı alan ancak ilerleyen dönemlerde Osmanlıspor'u her geçen hafta artan bir performansla beraber UEFA Avrupa Ligi'ne taşıyan Akçay, Galatasaray'la Avrupa'da önemli başarılar yakalayan Fatih Terim'i yüzdeye vurulduğunda geçmeyi başardı.

Mustafa Reşit Akçay, 19 Avrupa maçında 15 galibiyet 4 beraberlik alırken mağlubiyet yüzü görmedi ve %79'luk bir başarı oranı yakaladı. Fatih Terim ise 64 Avrupa maçında 29 galibiyet, 13 beraberlik, 22 mağlubiyet ile %55 oranına ulaştı.

Mustafa Reşit Akçay'ın Osmanlıspor'u Avrupa Ligi grubundaki ilk maçında Steaua Bükreş'i mağlup etmişti. Ankara ekibinin grubunda ayrıca İspanya'dan Villarreal ve İsviçre'den Zürih bulunuyor.

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor