Akçay disiplini elden bırakmıyor

Isparta Davraz’da kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa  Akçay antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yapıp uyarılarda bulundu.Bordo mavili futbolcuları antrenman öncesi saha ortasında toplayan teknik direktör Akça

Akçay disiplini elden bırakmıyor

Isparta Davraz’da kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa  Akçay antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yapıp uyarılarda bulundu.

Bordo mavili futbolcuları antrenman öncesi saha ortasında toplayan teknik direktör Akçay, oyuncularından konsantrasyonlarını kaybetmemelerini istedi. Mustafa Akçay, “Dikkat ve konsantrasyonumuzu kaybettiğimizde her şeyimizi kaybederiz. Bunun örneklerini de maç sırasında yaşadık” dedi.

Herkesin oyuna kendisini vermesini ve elinden geleni yapmasını isteyen Akçay, “Hiç kimse vazgeçilmez değil. Herkes üzerine düşeni yerine getirmek zorunda. Yoksa takımda kendine yer bulamaz” ifadelerini kullandı. Oyun felsefesinden ve kafasındakini uygulamaya koymaktan asla çekinmeyeceğini de belirten Akçay;" Doğruyu yaparım 2 gün sonra kovulabilirim ama 22 yıl sonra yeniden dirilirim. Neticede ortak akıl galip gelecektir” dedi.

Bordo mavili takımın orta sahasını değerlendirirken, Brezilya’nın İspanya’yı yenerek Konfederasyonlar Kupası’nı kazandığı final maçından benzetmeler yapan Akçay, “iki takımın da orta sahası kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu, ancak Brezilya kanatları iyi kullanıp hücuma çıktığında nasıl etkili olduğunu gösterdi. Trabzonspor’un orta sahasının 1 ve 2 vitesi var ama 3 ve 4. vitese geçmekte zorlanıyor. Bunları sağlamalıyız” ifadelerinin kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor