Akçay disiplinden taviz vermiyor

UEFA Avrupa Liginde Polonya temsilcisi Legia Varşova'yı 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da yüzler gülüyor.Yarın oynanacak olan Gençlerbirliği maçı için Ankara'da hazırlıklarını Ankaragücü tesislerinde sürdüren bordo mavili takımda Teknik Direktör Mustafa Akça

Akçay disiplinden taviz vermiyor

UEFA Avrupa Liginde Polonya temsilcisi Legia Varşova'yı 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da yüzler gülüyor.

Yarın oynanacak olan Gençlerbirliği maçı için Ankara'da hazırlıklarını Ankaragücü tesislerinde sürdüren bordo mavili takımda Teknik Direktör Mustafa Akçay oyuncularını rehavete kapılmamaları konusunda uyarıyor.

Fırtına’nın başarılı hocası, “Oyuncularım çok iyi iş çıkarladılar. Yüzümüz gülüyor ama ligdeki Gençlerbirliği ve gruptaki son iki maçımızı da kazanmak istiyoruz. Bunun için aynı disiplinle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Varşova engelini aştık ama rehavete kapılmak yok. Taraftarımıza bu sezon büyük sevinçler yaşatmak istiyoruz. O yüzden daha çok çalışacağız ve özlenen Trabzonspor’u herkese göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor